bootstrap html templates

Terme Čatež

Največji pokriti kompleks bazenov v Sloveniji.

  • Vključene kopalne karte z dvakratnim časovno neomejenim vstopom v bazene – največ 5
  • Vsakemu gostu v času bivanja pripada 1x obisk savna parka za 3 ure med tednom. Razen v terminih: 18.2.-03.03.2019, 27.04.-05.05.2019, 28.10.-03.11.2019, 17.12.-31.12.2019.
  • 5 ležišč – spalnica z zakonsko posteljo z ležiščema 90x200 in dodatna soba s tremi posteljami z ležišči 90x200.
  • Dnevni prostor s kuhinjo – popolnoma opremljena kuhinja z jedilno mizo, stoli in mikrovalovno pečico. Dvosed, ki se raztegne v dodatni ležišči, TV z ravnim zaslonom in radio.
  • Kopalnica – zasebna kopalnica z wc-jem in tuš kabino.
  • Terasa - tlakovana terasa z mizo za šest ljudi, zidan vrtni kamin z opremo za peko na žaru.
Terme Čatež so priljubljeno zdravilišče, ki obsega Poletno in Zimsko Termalno riviero. Poletna Termalna riviera obsega bazene ter atrakcije za otroke in odrasle. Imajo zabaviščni park in nudijo pestro gostinsko ponudbo. Zimska Termalna Riviera je največji pokriti kompleks bazenov v Sloveniji. Za sprostitev in popoln oddih poskrbijo v wellness centrih in savna parku. V sodobnem Zdravstvenem centru v hotelu Čatež izvajajo programe zdravljenja in rehabilitacije. V hotelu Toplice je športno-rekreacijski center, kateri ponuja obilo rekreacije, športa in prijetnega druženja ob vsakem letnem času, hkrati pa je priljubljena destinacija poslovnega turizma. V sklopu Term Čatež je zanimiva Indijanska vas, ki vas ponese v svet starodavnih indijanskih plemen.
Naša hiška se nahaja v Apartmajskem naselju Term Čatež. Počitnice v Čatežu so polne doživetij in hkrati tudi odlično izhodišče za izlete v okolico. Raziščite sprehajalne poti v okolici ali se podajte na izlet s kolesom po odličnih kolesarskih poteh. Odpravite se na potep po slikoviti okolici, npr. izlet do Bizeljskega, do konca, kjer se mir in vedrina prekrivata z dobro gastronomijo in prijetnimi ljudmi, kateri vas bodo povabili na kozarec semenskega vina. Lahko se odpeljete do Brežic, ki so ponosne na bogato naravno in kulturno dediščino, katera se obiskovalcem prikaže na vsakem koraku. Obiščite številne gradove, ki so označili kraj in okolico, najbolj znan je grad Mokrice. Na obisk pa vas vabi tudi v samostan Pleterje, lep in zanimiv pa bo tudi sprehod po Gorjancih.

Fotografije: Lombar d.o.o. in Arhiv Terme Čatež.

Cenik

Cene veljajo za najem enote in vsebujejo do 5 kopalnih kart in DDV.
• IZJEME: 21.12. – 2.1. / 18.2.-2.3. VELJAJO SEZONSKE CENE

Terme Čatež do 3 nočitve4 - 5 nočitev 6 in več nočitev
Velja celo leto75,00 EUR/noč71,00 EUR/noč68,00 EUR/noč

Rezervirajte termin!

Mobirise

Termalna voda in bazeni

Od konca aprila do oktobra vas na poletni rivieri navdušujejo številni tobogani, bazen z valovi in otroški vodni park. Pozimi pa največji pokriti kompleks bazenov v Sloveniji.

Mobirise

Wellness

Wellness je filozofija in življenjski slog: skrb za lastno zdravje in lep videz, aktiven način preživljanja prostega časa, in tenkočutno zasnovani programi v sodobnih centrih dobrega počutja. 

Mobirise

Šport in rekreacija

Za šport in rekreacijo se lahko odločite na vsakem koraku. Pod srednjeveškim obzidjem igra golfa, raziskovanje okolice po štirih kolesarskih poteh ali vodna rekreacija v Termah Čatež.

Lombar d.o.o.

Pod brezami 5
1218 Komenda
Slovenija

Kontakt

+386 40 862 813
letovanje@lombar.si

Povezave

Lombar.si