Terme Olimia

Popolnoma prenovljen Wellness Termalija v termah Olimia!

 • Vključene kopalne karte z dvakratnim časovno neomejenim vstopom za Termalijo ali Aqualuno - največ 5, ostale za doplačilo.
 • 5 ležišč - nahajajo se v zgornjem nadstropju v dveh ločenih spalnicah, v eni od njih se nahaja zakonska postelja z ležiščema 90x200cm in samostojna postelja z ležiščem 90x200cm. V drugi spalnici se nahajata dve ločeni postelji z ležiščem 90x200cm.
 • Dnevni prostor s kuhinjo – popolnoma opremljena kuhinja z jedilno mizo, jedilnim kotom, stoli, pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico.
 • Kuhinja - moderno opremljena kuhinja z indukcijsko ploščo, mikrovalovno pečico in vsemu kar potrebujete za kuhanje.
 • Kopalnica – zasebna kopalnica z wc-jem in tuš kabino.
 • Terasa – tlakovana terasa, pokrita s pergolo in lesena miza z dvema klopema. 
 • Balkon


  Naša brunarica se nahaja v kampu Natura, tik ob Termalnem parku Aqualuna. Brunarica je opremljena z vsem potrebnim, kjer lahko vsakdo najde svoj prostor za razvedrilo ali oddih. Spodaj v brunarici se nahaja kopalnica s tušem, WC-jem in jedilnica ter kuhinja opremljena z vsem potrebnim za kuhanje, mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem, razen pečice. V prostorih brunarice se nahaja kavč in TV, nameščene so klimatske naprave in Wi-Fi (za doplačilo na recepciji). V zgornjih prostorih se nahajata dve spalnici. V eni od spalnic sta dve ločeni postelji, v drugi spalnici se nahaja zakonska postelja in dodatno ležišče, ter iz te spalnice izhod na manjši balkon. Pred brunarico se nahaja tlakovana terasa s pokrito pergolo in lesena miza z dvema klopema. Poleg brunarice je zagotovljen parkirni prostor.
  V ceno najema so vključene tudi kopalne karte, toliko kot je letovalcev v hiški oz. največ 5, preostale so za doplačilo. Naše kopalne karte vam omogočajo dva časovno neomejena vstopa v bazene Family wellness Termalija – Termalija Relax in Termalija Family Fun in v Termalnem parku Aqualuna.  

V Termah Olimia lahko vsakdo najde svoj prostor za razvedrilo, razmišljanje in počitek. Celovita wellness ponudba z najprestižnejšim Wellnessom Orhidelia, odličnimi zdravstvenimi programi, vodnimi doživetji, razvajanju v svetu savn, možnostmi rekreacije, čistm zrakom in mirom sestavljajo mozaik prerojenega življenja. 

Terme Olimia je svoje ime dobil po srednjeveškem samostanu v Olimju, ki se nahaja v neposredni bližini term. Olimje je majhen in dokaj odmaknjen kraj, slabo uro hoda oddaljen od zdravilišča, okolica pa vam nudi vrsto zanimivih izletov. Ogledate si lahko jelenov greben, kjer boste hranili jelene na prostem in uživali v odlični hrani. Kasneje se boste posladkali v čokoladnici blizu samostana, katerega obdaja prekrasen zeliščni vrt, za katerega skrbijo patri. V stolpu samostana obiščite tudi tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, brez skrbi, svetovali vam bodo v kolikor potrebujete kakšen zdravilni napitek. In od tu, le malo stran je poskrbljeno še za najmlajše, zagotovo jim bo zanimiv ogled koče pri čarovnici.

Fotografije: Lombar d.o.o. in Terme Olimia arhiv.

Cenik

Cene veljajo za najem enote in vsebujejo do 5 kopalnih kart za bazene Family wellness Termalija - Termalija Relax in Termalija Family Fun in v Termalnem parku Aqualuna. Cene vsebujejo tudi DDV.
**Od 19.6.2020 do 20.9.2020 veljajo tedenski termini.
Letovanje med tednom PON. - ČET. 10% popust (velja do 14.02.2020).

Lokacija Terme OlimiaCena na nočitev z vključenimi kopalnimi kartami (do 5)
05.01.2020 - 31.12.2020**85,00 EUR/noč

Rezervirajte termin!

Termalija

Wellness center Termalija

V popolnoma prenovljenem Wellness centru Termalija se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na masažah, v savnah in fitnesu. 

Kobra v Aqualuni

Termalni park Aqualuna

V Aqualuni pričakujte najbolj noro zabavo na zunanjih kopališčih. V bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 24ºC do 32ºC, na voljo je 3.000 m2 vodnih površin. 

Orhidelia

Wellness Orhidelia*

Wellness Orhidelia, najprestižnejši del Term Olimia, bo v vas prebudil ljubezen do vašega telesa in duha. Razgibanost Wellness center Orhidelia omogoča vsakemu gostu, da najde svoj intimni kotiček miru in sprostitve.  
*kopalna karta ni všteta v ceno letovanja.

Welness center Termalija

V Wellness centru Termalija se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na masažah, v savnah in fitnesu.

V času, ko vas hitro življenje utrudi in izprazni, vam Wellness center Termalija nudi popoln oddih. Popolna sprostitev, telesna aktivnost, premagovanje stresa, zdravo okolje in prijetno druženje so želje, ki jih uresničujemo v sodobnem Wellness centru Termalija.

Termalni park AqualunaV Aqualuni pričakujte najbolj noro zabavo na zunanjih kopališčih. V bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 24ºC do 32ºC, na voljo je 3.000 m2 vodnih površin.

Najmlajši se bodo lahko brezskrbno zabavali v bazenu s plitvo vodo in spuščali po tobogančku s slonom in želvama. 

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia, najprestižnejši del Term Olimia, bo v vas prebudil ljubezen do vašega telesa in duha. Razgibanost Wellness center Orhidelia omogoča vsakemu gostu, da najde svoj intimni kotiček miru in sprostitve.

Uživajte v notranjih in zunanjih bazenih, savna centru, številnih tematskih počivališčih ter osvežilni kulinarični ponudbi.

Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Je praznik originalnosti in presežek čutnosti. Kjer ste lahko kadar koli in kjer koli vedno sami v intimi svojih misli in čutnih doživetij.

Pridite in poiščite svoj intimni kotiček in naredite nekaj dobrega zase. 

Rezervirajte termin!

Lombar d.o.o.

Pod brezami 5
1218 Komenda
Slovenija

Kontakt

+386 40 862 813
letovanje@lombar.si

Povezave

Lombar.si